tractoare mici japoneze tractoras japonez si utilaje agricole noi. - tractoras-japonez.ro tractoras-japonez - Politica de confidentialitate
  • Contul me

    Vizitator

    Vizitator
    message
    Informatii
    • Group: Vizitatori
    • Balance: 0.00 Lei
    Shop
  • 0 item
    Total: 0
    Cosul este gol

Inapoi »
Politica de confidentialitate

tractoras-japonez.ro iti pastreaza datele in siguranta. 

Ce am facut noi


Am luat toate masurile tehnice si organizationale pentru protejarea datelor:

•    securizarea bazelor de date;
•    permiterea stergerii conturilor personale;
•    alinierea termenilor si conditiilor, a politicii de confidentialitate si a politicii de utilizarea a cookie-urilor la noile reglementari Europene GDPR UE 2016/679;
•    facilitarea editarii permisiunilor utilizatorilor direct din Contul Personal de pe site;
•    informari clare cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal.


Ce poti face tu
 

•    Utilizeaza parole sigure;
•    Pastreaza-ti dispozitivele in siguranta;
•    Protejeaza-te impotriva email-urilor spam;
•    Protejeaza copiii in mediul online.


Ce se intampla cu datele tale de pe tractoras-japonez.ro?

Atunci cand faci cumparaturi din platforma online tractoras-japonez.ro sau te abonezi la newsletter-ul nostru, ne oferi acces limitat, la datele cu caracter personal, necesare strict pentru desfasurarea contractului comercial (adresa, nume, preunume, telefon, email, date firme).

Mai jos sunt cateva exemple de situatii in care noi folosim aceste date: 

•    Sa iti putem procesa si livra comanda;
•    Sa rezolvam problemele de Retur si Garantie;
•    Sa raspundem intrebarilor legate de produse si servicii;
•    Sa iti furnizam sugestii de produse si informatii despre promotii.
 

Drepturile tale
 

•    Ai posibilitatea sa iti exprimi acordul, pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal, in conditiile descrise in ultima versiune a "Politicii de Confidentialitate" disponibila pe www.tractoras-japonez.ro
•    Te poti abona si dezabona oricand de la Newsletter-ul nostru atat din fiecare email primit prin accesarea link-ului de "Dezabonare" cat si din "Contul Personal" -> Setari Cont -> Politica de Confidentialitate
•    Iti poti edita permisiunile de confidentialitate direct din Contul Personal
•    Poti descarca din Contul Personal de petractoras-japonez.ro, o lista in format pdf, cu toate datele personale stocate pe site-ul tractoras-japonez.ro
•    Poti cere stergerea tuturor datelor tale personale cu un mail la tractorasjaponez@gmail.com

Protejam copiii
 

Platforma tractoras-japonez.ro se adreseaza in principal Persoanelor fizice si Juridice cu activitate in agricultura,transport,constructii etc. La crearea unui cont sau la abonarea la Newsletter, solicitam o declaratie pe propria raspundere ca Utilizatorul are varsta de minim 16 ani. 

Toate persoanele care utilizeaza platforma tractoras-japonez.ro, acceseaza, comanda sau se aboneaza la newsletter, declara pe proprie raspundere ca au minim 16 ani. Copiii nu pot comanda de pe site-ul nostru insa pot cere ajutorul unui parinte/tutore sa faca acest lucru pentru ei. 


Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
 

I.I.VASS ERZSEBET IMOLA, detinatoare a site-ului tractoras-japonez.ro este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiti si raspunde de datele tale cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. 

VASS ERZSEBET IMOLA INTREPRINDERE INDIVIDUALA este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr. 0029676

VASS ERZSEBET IMOLA INTREPRINDERE INDIVIDUALA se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online si informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online). Ne obligam sa nu transmitem datele personale catre terti si sa respectam confidentialitatea datelor. VASS ERZSEBET IMOLA INTREPRINDERE INDIVIDUALA nu incurajeaza SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de email altor persoane, nu furnizam adresa/nr de telefon sau alte date catre terti.

In cazul optarii pentru plata on-line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Mobilpay iar tractoras-japonez.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

Furnizarea urmatoarelor date este necesara pentru a putea incheia un contract cu  tine si pentru desfasurarea fluxului de Comanda/Retur/Garantii: numele si prenumele, adresa de livrare, numarul de telefon, adresa de email, numele companiei (pentru persoanele juridice), forma juridica, adresa de facturare, numarul de telefon, cod fiscal (in ceea ce priveste clientii din UE: numar de inregistrare in scopuri de TVA). 

Restul datelor colectate in cadrul procesului de inregistrare a clientilor sunt furnizate de tine in mod voluntar, in sectiunea Date cont sau utilizand formularele de abonare la Newsletter din site. Nu esti obligat sa ne furnizezi aceste date personale iar aceste date nu sunt o cerinta legala, contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract. Daca nu ne furnizezi aceste date personale, acest lucru nu va avea consecinte asupra ta. Datele tale personale vor fi stocate pana la momentul retragerii consimtamantului, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare datele tale in scopul de a le prezenta autoritatilor publice, de exemplu autoritatilor fiscale. Stocarea si transferul datelor tale personale catre autoritatile publice in scopul indeplinirii unei obligatii legale se bazeaza in mod legal pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera c) GDPR.
 

Unde iti stocam datele?


Datele pe care le colectam de la tine sunt stocate in Spatiul Economic European (SEE) in conformitate cu legislatia in vigoare, in Google Cloud cu Datacenter localizat in Frankfurt. Datele cu caracter personal sunt protejate de infrastructura de securitate Google. 
 

Cine are acces la datele tale?


Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing in afara companiei VASS ERZSEBET IMOLA INTREPRINDERE INDIVIDUALA. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a-ti oferi serviciile noastre. Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus, utilizam furnizori de servicii, respectiv imputerniciti conform (Art. 28 GDPR), de exemplu furnizorii nostri de servicii pentru hosting, platforma si servicii de intretinere, furnizorii de servicii de curierat sau furnizorii nostri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor si SMS-urilor, contactarea telefonica sau imprimarea de materiale publicitare personalizate.

Acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor. Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege.
 

Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor?


Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului de inregistrare pe site a clientilor si, in cursul viitoarelor tranzactii comerciale, in scopul incheierii si executarii contractului de vanzare-cumparare. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDPR.

Unele dintre datele tale personale colectate prin formularele de Abonare la Newsletter vor fi procesate de noi si in scopul de a-ti oferi informatii despre campaniile de publicitate si de marketing. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera f) GDPR.

Vom urmari interesele noastre legitime pentru a te informa despre ofertele si serviciile noastre si de a extinde relatia cu clientii. In cazul in care ne-ai dat consimtamantul prealabil, vom utiliza, de asemenea, datele tale personale pentru a-ti furniza informatiile noastre prin e-mail, SMS sau telefon. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR.

Pentru fiecare prelucrare specifica a datelor cu caracter personal pe care le colectam de la tine, te vom informa daca furnizarea datelor cu caracter personal este impusa de reglementari sau daca este necesara pentru a incheia un contract, daca este obligatoriu sa ne furnizezi datele cu caracter personal si care sunt posibilele consecinte in cazul in care refuzi. 
 

Care sunt drepturile tale?


Dreptul de acces:  

Ai dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre tine. (Art. 15 GDPR) Poti descarca o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram, accesand Contul Personal de pe site-ul tractoras-japonez.ro -> https://www.tractoras-japonez.ro/contul-meu/editare

Dreptul la portabilitate: 

Ori de cate ori tractoras-japonez.ro va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra sau in baza unui acord, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format structurat folosit in mod frecvent si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis. (Art. 20 GDPR)

Dreptul la rectificare:  

Ai dreptul sa soliciti rectificarea datelor tale cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. (Art. 16 GDPR) Daca ai un cont pe tractoras-japonez.ro poti edita datele cu caracter personal din contul tau accesand Contul Personal din pagina -> https://www.tractoras-japonez.ro/contul-meu

Dreptul la stergerea datelor: 

Ai dreptul sa stergi oricand orice date cu caracter personal prelucrate de tractoras-japonez.ro (Art. 17 GDPR)

Dreptul tau de a te opune prelucrarii datelor si a marketing-ului direct: 

Ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor si marketingului direct (Art. 21 GDPR) si te poti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

•    urmand instructiunile din fiecare e-mail de marketing;
•    modificand Setarile contului tau de pe tractoras-japonez.ro.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii: 

Ai dreptul sa soliciti ca tractoras-japonez.ro sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor (Art. 18 GDPR) tale cu caracter personal in urmatoarele situatii:

•    daca te opui prelucrarii in baza interesului legitim, tractoras-japonez.ro va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.
•    daca afirmi ca datele tale cu caracter personal sunt incorecte, tractoras-japonez.ro trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
•    daca prelucrarea este ilegala, poti sa te opui prelucrarii datelor cu caracter personal si sa soliciti restrictionarea utilizarii datelor tale cu caracter personal.
•    daca tractoras-japonez.ro nu mai are nevoie de datele tale cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a-ti apara drepturile in instanta.

Dreptul de retragere a consimtamantului:

Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul tau. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (Art. 7 GDPR).
 

Cum iti poti exercita drepturile?


Acordam o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal si, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistenta pentru clienti care va gestioneaza solicitarile in legatura cu drepturile tale mentionate mai sus. Personalul nostru iti sta la dispozitie intotdeauna la adresa tractorasjaponez@gmail.com.

Responsabilul cu protectia datelor:


Am desemnat un responsabil de protectia datelor pentru a ne asigura in permanenta ca prelucram datele cu caracter personal intr-o maniera deschisa, precisa si legala. Poti contacta responsabilul cu protectia datelor la adresa tractorasjaponez@gmail.com, mentionand "Protectia Datelor" in subiectul mesajului.

Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere:  


Daca esti de parere ca tractoras-japonez.ro iti prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne poti contacta la tractorasjaponez@gmail.com. De asemenea, ai dreptul sa adresezi o plangere unei autoritati de supraveghere. (Art. 77 GDPR)

Actualizari ale Politicilor site-ului:


S-ar putea sa fie nevoie sa ne actualizam Termenii si Conditiile, Politica de Confidentialitate si Politica de utilizare a Cookie-urilor. Cea mai recenta versiune a acestora este disponibila in permanenta pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbari semnificative ale acestor politici, de exemplu scopul pentru care folosim datele tale cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile tale.

 

CUMPARATURILE ONLINE


Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a-ti gestiona achizitiile online de pe tractoras-japonez.ro prelucrand comenzile si retururile prin intermediul serviciilor noastre online si iti vom trimite notificari privind starea livrarii sau in cazul unor probleme privind livrarea articolelor tale. Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a-ti gestiona platile. De asemenea, iti vom folosi datele pentru a trata Reclamatiile, Retururile si Garantiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a te identifica si tu vei confirma, pe proprie raspundere, ca ai varsta legala pentru efectuarea cumparaturilor. Numarul tau de telefon va fi utilizat in urmatoatele cazuri, cu consimtamantul tau:

  • pentru a-ti trimite SMS cu numarul de AWB, pentru a-ti putea urmari comanda la transportator;
  • pentru a te contactat telefonic referitor la probleme de Retururi, Garantii si Reclamatii, Achizitii la comanda, semnalarea unor probleme legate de comanda ta.

Ce tipuri de date cu caracter personal prelucram la cumparaturile online?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

•    informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
•    informatii despre plati,  istoricul platilor si retururi;
•    informatii despre Credit Magazin;
•    informatii despre comenzi.

Daca ai un cont tractoras-japonez.ro, iti vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul cum ar fi:

•    contul personal;
•    istoricul comenzilor.

 

MARKETING DIRECT


De ce folosim datele tale cu caracter personal pentru activitatile de Marketing direct?

Folosim datele cu caracter personal pentru a-ti trimite oferte de marketing si invitatii prin e-mail. Pentru a-ti optimiza experienta cu tractoras-japonez.ro iti vom oferi informatii relevante, recomandari de produse, mementouri despre produsele ramase in cosul tau de cumparaturi, invitatii de a lasa un review la produsele comandate, informatii despre termene de plata. Toate aceste servicii excelente se bazeaza pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ai facut click si pe informatiile pe care le-i trimis.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

•    informatii de contact, cum ar fi: adresa de e-mail, numarul de telefon adresa postala si codul postal;
•    produse si oferte pe care ai facut click.

Daca ai un cont pe tractoras-japonez.ro, iti vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul si calitatea de utilizator, cum ar fi:

•    nume;
•    adresa;
•    varsta;
•    istoricul comenzilor;
•    cum ai navigat si pe ce ai facut click pe site.

Dreptul de a-ti retrage consimtamantul:

Ai dreptul de a-ti retrage in orice moment consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cand faci acest lucru, tractoras-japonez.ro nu iti va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informatii pe baza consimtamantului tau.

Te poti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

•    urmand instructiunile din fiecare mesaj de marketing;
•    modificand setarile contului tau tractoras-japonez.ro.

 

Contul pe tractoras-japonez.ro

De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Vom folosi datele cu caracter personal pentru ca tu sa iti poti crea si administra contul personal si pentru a-ti oferi o experienta personalizata si relevanta pe tractoras-japonez.ro. 

Iti vom oferi istoricul comenzilor si detaliile despre comenzile tale si iti vom permite sa iti gestionezi setarile contului (inclusiv preferintele de marketing). De asemenea, iti vom oferi modalitati simple de a corecta si actualiza informatiile, cum ar fi detaliile de contact si informatiile de plata. Mai mult, iti vom permite sa salvezi articolele in cosul de cumparaturi si iti vom permite sa evaluezi produsele pe care le-ai achizitionat de la noi.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra intotdeauna adresa de e-mail pe care ne-o trimiti cand te inregistrezi pentru un cont pe tractoras-japonez.ro. 

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca alegi sa ni le furnizezi:

•    informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, numarul de telefon;
•    setarile contului;

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca faci o achizitie:

•    istoricul comenzilor;
•    informatiile de livrare;
•    istoricul platilor;

De asemenea, vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile tale:

•    istoricul clickurilor;
•    navigare si istoricul navigarii.

 

SERVICIUL CLIENTI


De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona Intrebarile, Reclamatiile, Retururile si Garantiile pentru produse, precum si pentru a asigura asistenta tehnica si serviciul clienti prin e-mail, functia de chat prezenta in interfata B2B, prin telefon si prin intermediul retelelor sociale.

De asemenea, te putem contacta daca exista o problema cu comanda ta.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date:

•    informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
•    informatii despre plati si istoricul platilor;
•    informatii despre credit;
•    informatii despre comenzi;
•    numarul de cont;
•    ID-ul comenzii
•    toata corespondenta relevanta.

DEZVOLTARE/ IMBUNATATIRE SI RECLAMA PRIN TERTI


De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta si imbunatati serviciile, produsele si sistemele noastre pentru toti clientii nostri. In acest scop nu vom analiza datele tale la nivel individual, toate prelucrarile vor fi efectuate sub forma de statistica oferita de rapoartele Google Analytics.

Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai usor de utilizat, cum ar fi modificarea interfetei cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informatii sau pentru a evidentia functiile utilizate in mod obisnuit, de catre clientii nostri pe canalele noastre digitale si pentru a imbunatati sistemele IT, in vederea maririi securitatii pentru vizitatori si clienti in general.

Analiza este utilizata si pentru dezvoltarea si imbunatatirea permanenta a fluxului logistic de marfuri, prin prognozarea achizitiilor, a stocurilor si a livrarilor, precum si a resurselor noastre din punct de vedere al sustenabilitatii, prin rationalizarea achizitionarii si a planificarii livrarilor.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca ati ales sa ni le furnizati:

•    adresa de email.

Daca ai facut o achizitie, vom procesa urmatoarele categorii de date cu caracter personal:
•    informatii de livrare (adrese livrare/facturare/nume/prenume/telefon/email);
•    istoricul platilor.

Vom procesa si urmatoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-uri:

•    istoricul click-urilor;
•    navigare si istoricul navigarii.

 

INDEPLINIREA OBLIGATIILOR LEGALE


De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Vom folosi datele tale cu caracter personal pentru a respecta obligatiile legale, hotararile judecatoresti si deciziile autoritatilor.

Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea si verificarea datelor contabile in conformitate cu reglementarile privind evidentele contabile.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom procesa urmatoarele categorii de date personale:

•    ID de client
•    ID comenzii
•    numele
•    adresa postala
•    suma tranzactiei
•    data tranzactiei

 

PREVENIREA INFRACTIONALITATII


De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a gestiona prevenirea pierderilor, garantand respectarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor si Conditiilor, precum si pentru a detecta si preveni utilizarea gresita a serviciilor noastre.

De asemenea, vom folosi datele dvs. cu caracter personal din supravegherea video, din motive de securitate, pentru a putea urmari incidentele, pentru a preveni si a raporta infractiunile penale savarsite in depozitul nostru.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi folosite pentru a preveni si a investiga abuzurile asupra serviciilor noastre online, pierderile si fraudele, prin analizarea comportamentului de cumparaturi online.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom procesa urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

•    informatii de contact cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail;
•    ID-ul de client;
•    inregistrari video;
•    istoricul comenzilor;
•    informatii despre livrare;
•    istoricul platilor.

 

Cine are acces la datele tale cu caracter personal?


Datele tale cu caracter personal sunt folosite de catre VASS ERZSEBET IMOLA INTREPRINDERE INDIVIDUALA numai pentru a-ti oferi serviciile mentionate mai sus, pentru operatiuni efectuate de furnizorii de servicii de transport si depozitare si de distributie in legatura cu livrarea comenzii tale. Procesarea platilor de catre furnizorii de servicii de procesare a platilor. 

Retineti ca aceste companii beneficiare au o obligatie independenta de a-ti prelucra datele cu caracter personal.

Pentru a optimiza site-ul web si a livra reclame online, folosim instrumentele de analiza si marketing furnizate de Google, Facebook, Youtube : Tag Manager, Google Analytics, Google Adwords si Facebook Pixel. (Vezi lista completa de Cookies accesand pagina dedicata.)

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing in afara VASS ERZSEBET IMOLA INTREPRINDERE INDIVIDUALA

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?


Prelucrarea datelor tale cu caracter personal este necesara pentru ca tractoras-japonez.ro sa duca la indeplinire contractul de vanzare-cumparare catre client, prin gestionarea si livrarea comenzii si se bazeaza pe consimtamantul tau acordat la: crearea Contului pe tractoras-japonez.ro, plasarea unei comenzi si bifarea citirii Termenilor si Conditiilor si Politicii de Confidentialitate, cat si la abonarea la Newsletter. De asemenea, dupa onorarea comenzilor, vom salva datele tale in conformitate cu reglementarile legislatiei contabile in vigoare.
 

Pentru cat timp iti pastram datele?


Vom pastra datele tale pentru onorarea contractului de vanzare-cumparare (Comenzi, Retururi, Garantii), marketing direct, furnizare de reclame prin terti si optimizarea website-ului, pana in momenul in care iti retragi consimtamantul.  Din acel moment, datele tale cu caracter personal vor fi sterse. 
 

Dreptul de a-ti retrage consimtamantul


Ai dreptul sa iti inchizi contul in orice moment sau sa ceri stergerea datelor cu caracter personal printr-un mail la tractorasjaponez@gmail.com. Daca alegi sa faci acest lucru, contul tau va inceta sa existe si vei fi considerat inactiv. In acest context, tractoras-japonez.ro nu iti va putea oferi serviciile mentionate mai sus. Vom pastra datele tale cu caracter personal daca acest lucru este impus de legislatia in vigoare si daca exista un litigiu deschis.

Dupa inchiderea contului, datele tale vor fi sterse.

Datorita posibilelor modificari ale legislatiei, o modificare a acestor notificari privind protectia datelor poate deveni necesara. In acest caz, te vom informa despre astfel de modificări. In masura in care modificarile afecteaza o prelucrare care se bazeaza pe consimtamantul tau, iti vom solicita un nou consimtamant, daca este necesar.