tractoare mici japoneze tractoras japonez si utilaje agricole noi. - tractoras-japonez.ro tractoras-japonez - Cum cumpar?
 • Contul me

  Vizitator

  Vizitator
  message
  Informatii
  • Group: Vizitatori
  • Balance: 0.00 Lei
  Shop
 • 0 item
  Total: 0
  Cosul este gol

Inapoi »
Cum cumpar?

 1. Cum fac o comanda?

    - Pentru a putea face o comanda trebuie in prealabil sa aveti un cont si sa fiti logat.
    - Adaugati produsul dorit in cos apasand pe butonul "Adauga in cos".


2. Cum finalizez o comanda?
     
    - Pasul 1: Pentru a finaliza o comanda trebuie sa dati click pe "Cosul meu" situat in partea dreapta sus a paginii.
    - Pasul 2: Dupa vizualizarea cosului si eventuala modificare a cantitatilor produselor cumparate, click pe "Finalizare comanda". Aici aveti posibilitatea sa mai verificati o data cosul de cumparaturi, sa alegeti tipul de facturare (persoana fizica sau juridica) si adresa de livrare a produselor - care poate fi implicita (cea completata la inregistrare) sau sa completati o alta adresa de livrare.         
    - Pasul 3: Click pe "Trimite Comanda". In cel mai scurt timp, dupa procesarea comenzii o sa fiti contactat prin Telefon pentru confirmarea comenzii facuta.
    
    3. Cum recuperez o parola uitata?
    - In casuta "Login utilizator" aveti un link catre "Am uitat parola".Completati e-mailul, si o noua parola va fi generata si trimisa pe e-mail. Dupa ce va logati cu noua parola va recomandam sa o schimbati cu o parola mai usor de tinut minte.
    - De regula noua parola ajunge aproape instantaneu, dar in functie de incarcarea retelei poate sa mai intarzie 5-10 min. De asemenea va rugam sa verificati si folderul "spam".


4. Cat este comanda minima?

Nu exista comanda minima. Mentionam ca daca doriti sa completati o comanda deja trimisa, puteti face o noua comanda fara limita de suma care se va adauga comenzii precedente.


5. Cat ma costa transportul?

Asiguram transport pentru toate tractoarele  achizitionate de la noi GRATUIT. Utilajele agricole cu volum redus si piesele de schim se pot livra si prin serviciul de curierat,cheltuielile fiind suportate de catre client.

6. Cum se face plata?

Plata se face ramburs in momentul cand curierul va aduce produsele, (prin ordin de plata sau prin plata online cu card bancar.(inca nu este implementat)


7. Cat sunt cheltuielile de ramburs?

0 Lei. Spre deosebire de alta magazine online nu exista cheltuieli de ramburs, taxe ascunse, etc. Preturile de pe site contin TVA.