• Contul me

  Vizitator

  Vizitator
  message
  Informatii
  • Group: Vizitatori
  • Balance: 0.00 Lei
  Shop

 • 0 item
  Total: 0
  Cosul este gol

Inapoi »
T.C.

Bine ai venit pe site-ul tractoras-japonez.ro - locul unde cumpararea unui tractor, piesa ori utilaj este un proces foarte simplu!

VASS ERSZEBET IMOLA INTREPRINDERE INDIVIDUALA constituita si funcționanand in conformitate cu legislatia din Romania si Legea nr. 8/1996 si modificarile ei,cu sediul in Strada Rozelor nr.115c.Localitatea Sangeorgiu de Padure Jud.Mures,Oficiul Registrului Comerțului de pe lânga Tribunalul Targu Mures sub nr. F26/888/2014 având Codul Unic de Înregistrare 33486102
Folosirea site-ului tractoras-japonez.ro presupune acceptarea necondiționata si în totalitate a acestor Termeni si Condiții. Prin folosirea site-ului tractoras-japonez.ro, se intelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site,cumpararea  unui tractor, piesa ori utilaj.  Ne rezervam dreptul de a modifica si actualiza aceasta pagina în orice moment. Pagina Termeni și condișii este disponibila permanent și poate fi consultata oricând.

Orice Utilizator care acceseaza site-ul tractoras-japonez.ro și/sau care ofera informații cu caracter personal prin intermediul formularului de inregistrare disponibil pe Site își da consimțamântul ca datele sale sa fie colectate și prelucrate de catre noi pentru prestarea în condiții optime a serviciilor , cu respectarea și fara a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrarii datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care îl privesc și sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa în acest sens, datata și semnata, la urmatoarea adresa: Strada Rozelor nr.115c.Localitatea Sangeorgiu de Padure Jud.Mures. Autoritațile pot solicita anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
Limitarea raspunderii
Ne straduim sa va oferim cel mai bun serviciu, dar nu va putem promite ca va fi perfect, drept urmare nu va putem oferi nici o garanție ca site-ul tractoras-japonez.ro va fi disponibil neîntrerupt sau fara erori.
Toate informațiile furnizate de tractoras-japonez.ro au ca scop informarea clientilor. Este posibil ca imaginile prezentate sa nu corespunda in totalitate cu realitatea datorata conditiilor de mediu , fenomenelor naturale, perioada si factori chimici.
Pentru a fi informati corect va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la 0757879339 sau prin formularul de contact de pe site.

Dreptul de autor
Intregul continut al paginii tractoras-japonez.ro,prin continut intelegandu-se imagini,texte,grafica apartine in totalitate VASS ERSZEBET IMOLA INTREPRINDERE INDIVIDUALA.
Aceste informatii sunt protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Informatiile publicate pe tractoras-japonez.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal  VASS ERSZEBET IMOLA INTREPRINDERE INDIVIDUALA. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii în vigoare.